Címkék

None More Black Records

2007.10.17. 15:51 Szukumvit

Hogy ki hogyan ismerkedik meg új zenékkel az nyilván változó. Az én kedvenc módszerem a last.fm hallgatása, ahol meglepően sok black/death zene van. Olyan klasszikusokat nem ismernék most a last.fm nélkül, mint a Drudkh vagy éppen az Esoteric.
Másik módszer, hogy az ember kicsi, underground kiadók után googlézik, akik sokszor egy-egy stílusra specializálódnak. Így akadtam a None More Black Records weboldalára.
Az apró kanadai kiadó black metal albumok kiadására alakult, nem régóta létezik, csak pár lemezt jelentettek meg eddig, a színvonal vegyesnek mondható.
Teljesen non-profi vállalkozásról van szó, a Values címszó alatt elolvashatjuk a kiadó hitvallását is. Ritka szimpatikus elvek vannak itt felsorolva, mindenkinek ajánlom figyelmébe.
Szerepel itt egy kitétel az NSBM-el kapcsolatban is, amit kicsit egydimenziósnak érzek, de erről majd máskor.

Szólj hozzá!

Címkék: black metal

A bejegyzés trackback címe:

https://fagy.blog.hu/api/trackback/id/tr24199242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása